Vanaf woensdag 21 augustus kunnen de deelnemers inchecken in Hotel Krüzli in Sedrun, op 22 kilometer van de start in Andermatt en gelegen in het Zwitserse kanton Graubünden. Hotel Krüzli, waar de Rijn ontspringt, heeft een restaurant met terras en gratis WiFi. De meeste kamers hebben een geweldig uitzicht op de bergen. Op de dag van Alpenbrevet zullen CYCLOsportive en Fiets zorgen voor vervoer naar de start en terug naar het hotel. CYCLOsportive heeft in Hotel Krüzli voor maximaal 15 deelnemers kamers gereserveerd. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Het verblijf in de Hotel Krüzli is op basis van halfpension, ontbijtbuffet en diner. Afstand vanaf Utrecht bedraagt 918 km.

Wil je voordat je boekt meer weten over deze reis? Check dan de volgende link: MEER INFORMATIE

De reis naar Alpenbrevet 2019 is een samenwerking tussen Fiets en CYCLOsportive:

  

De reizen van CYCLOsportive zijn inclusief: fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, sportvoeding, extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. Prijs is exclusief lunch en drank genuttigd ter plaatse. Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

Programma:
Woensdag 21 augustus: aankomst
Donderdag 22 augustus: Groepsrit van 80 kilometer in de omgeving
Vrijdag 23 augustus: Groepsrit van 40 kilometer in de omgeving plus ophalen startbewijs
Zaterdag 24 augustus: Alpenbrevet Gold Tour
Zondag 25 augustus: terug naar huis

Ga mee naar:
21-25 augustus – Alpenbrevet (Zwitserland) – 750,- euro*

* Prijs is inclusief fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. En elke dag een leuke gadget als cadeau! Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding. De trainingsbegeleiding is optioneel. Prijs is excl. 21% BTW.

Als je op “bevestigen” klikt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive

Boekingsformulier Alpenbrevet

21-25 augustus – Alpenbrevet (Zwitserland) – 750,- euro*
  • Gegevens Deelnemer

    Op aanvraag kunnen we proberen een éénpersoonskamer te boeken bij het hotel. We kunnen helaas niet de garantie geven dat dit ook lukt. Toeslag voor een éénpersoonskamer is 30% op de reissom.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.